Allmäna villkor

Denna webbplats levereras av Baran Café AB 559327-4722 (nedan kallade Baran Café). Dessa användarvillkor är en rättslig överenskommelse mellan dig och Baran Café.

Genom att registrera dig eller beställa ”som gäst” intygar du att du har läst, förstått och samtycker till att vara bunden av dessa användarvillkor, att du är myndig och har rätt att ingå bindande avtal, att du har behörighet att ingå överenskommelse om dessa användarvillkor personligen och/eller för ditt företags räkning.

 Beställning

 En gäst väljer produkter på Baran Café webbplats som skickar beställningen till restaurangen efter att betalningen har genomförts. Beställningar tas emot fram till 30 minuter före stängningstid.

 

Betalsätt

 Följande betalsätt kan användas:

 Klarna klarna ansvarar för att aktuella tillämpliga säkerhetskrav för betalsystem uppfylls.

 Inga kortuppgifter lagras på den varumärkesskyddade webbplats som tillhandahålls av Baran Café. För mer information, se Allmänna villkor för användning av klarna.

 

Pris och moms

 Alla priser anges i nationell valuta och är inklusive moms. Momsen anges på kvittot. Transaktionsavgifter

Baran Café förbehåller sig rätten att ta ut en transaktionsavgift på kortbetalningar i enlighet med lokala regler och förordningar.

 

Beställningsbekräftelse

 När Baran Café har tagit emot en betalningsbekräftelse från klarna för Baran Café räkning skickas ett kvitto till gästens registrerade mejladress.

 

Hämtning av beställning

Ett giltigt kvitto måste visas när beställningen hämtas. Baran Café har kvar beställningen i 60 minuter efter vald upphämtningstid eller till restaurangens stängningstid. Därefter kasseras den utan möjlighet till återbetalning.

 

Avbokning av beställning

 Det går att avboka en beställning fram till 2 timmar före den valda leveranstiden. Avbokning kan göras genom telefonsamtal till Baran Café.

 

Klagomål

 Baran Café har samtyckt till att förbereda och leverera beställningar via den varumärkesskyddade Baran Café– webbplatsen i enlighet med dessa användarvillkor.

 Om något är fel med din beställning, kontakta Baran Caféinfo@barancafe.se . Bifoga ditt kvitto och ett foto som visar

 

Problemet.

 Baran Café ansvarar inte för fel i eller förseningar av några av skyldigheterna enligt användarvillkoren om felet eller förseningen beror på orsaker som rimligen ligger utanför Baran Café kontroll. Force majeure innefattar alla åtgärder, händelser, uteblivna händelser, fel eller olyckor som ligger utanför Baran Café kontroll.

 

Avslutning av konto

Baran Café förbehåller sig rätten att när som helst avsluta användarkonton eller avbryta beställningar som strider mot dessa användarvillkor eller på annat sätt utgör en svekfull handling. Du kan stängas av från att använda webbplatsen utan att du får meddelande om det.

 

Ändringar av användarvillkoren

 Användarvillkoren kan ändras när som helst. Kontrollera alltid datum för senaste uppdateringen innan du gör en ny beställning. Om du inte samtycker till ändringen eller ändringarna ska du sluta använda webbplatsen.

 

Onlinetjänster

Lösenordet som du anger vid registrering av ett konto lagras krypterat. Du ansvarar för att välja ett starkt lösenord och hålla det hemligt.

Öppettider

Tegnérgatan 11

111 40 Stockholm

Adress

Tegnérgatan 11

111 40 Stockholm

Telefon

08-215700
0733300220

Epost

info@barancafe.se

11 + 14 =