Starta din kulinariska resa på T11

Mitt i Stockholms city på Tegnérgatan 11 väntar vi på dig för en härlig after work eller en mysig middag! Slappna av med en krämig cappuccino, njut av en drink med snacks eller utforska vårt lockande urval av middagsalternativ. Sökandet efter den ultimata kombinationen av live jazzmusik, förtjusande cocktails, förstklassigt vin och en gastromagisk bar bistro-upplevelse i Stockholm har lett dig till T11 Jazzbar Bistro. Välkommen till vårt exklusiva hörn av nöje och kulinariska upplevelser mitt i Stockholms hjärta. Vi är stolta över att erbjuda en unik destination där smaker och toner möts i en harmonisk symfoni. Oavsett om du är en entusiast av livemusik, en finsmakare av vin, eller om du söker efter de mest kreativa cocktails i stan, så är T11 Jazzbar Bistro din plats att vara. Utforska vårt omfattande urval av smaker och njut av en minnesvärd kväll som är full av glädje och överraskningar. Välkommen till T11, din destination för de bästa jazzkvällarna och bar bistro-äventyren i Stockholm.

 
Nya smaker från Baran Café i Stockholm

T11

En plats för att njuta av mat, dryck och gemenskap!

Baran Café i Norrmalm Stockholm Fika i stan
Baran Café i Norrmalm Stockholm Fika i stan
Baran Café i Norrmalm Stockholm Fika i stan
Baran Café i Norrmalm Stockholm Fika i stan mackor smörgås

Vi älskar smaker!

T11 har en varierad meny som hyllar smaker i våra fräscha sallader, luncher och middagar.

Alltid färska råvaror

Vi strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror så mycket som möjligt. Vår styrka ligger i att all mat är hemlagad.

Smakfulla ögonblick på T11

Baran Café i Norrmalm Stockholm Fika i stan mackor smörgås

Smakfullt varje dag!

T11 är stolt över vårt goda rykte när det kommer till kvalitetsmat, läcker dryck, mångsidig meny och snabb service. Allt till en rimlig kostnad.

 

 

 

 

Musikaliska stunder

På T11 omfamnar vi kraften i musiken och för att addera glädje till livet, erbjuder vi live musik varje vecka!

En levande mötesplats hela dagen!

Slå dig ner för ett glas vin, en öl eller en enkel kopp kaffe och njut av stunden hos oss.

Baran Café i Norrmalm Stockholm Fika i stan
Färskrostat ekologiskt kaffe från Ziiip

Cocktailparadis Upptäck Våra Förfriskande Kreationer

På T11 skapar vi enbart de mest läckra och välgjorda cocktails för våra gäster. Vår cocktailmeny är en resa genom smaker, färger och spännande kombinationer som tar dig på en smakfull resa runt om i världen. Oavsett om du föredrar en klassisk Mojito eller en vågad kreation från våra mixologer, är vårt mål att ge dig en oförglömlig och smakrik upplevelse i varje glas. Välkommen till vårt cocktailparadis där varje klunk är en smakupplevelse utöver det vanliga.

Gör en avstickare hit nästa gång du är i närheten.

Med vår unika syn på mat och musik, finns det alltid något spännande att äta, dricka och lyssna på. Precis som det står bredvid denna text, gör en avstickare hit nästa gång du är i närheten! Vi ses på T11.

Meny