Catering

Genom åren har vi framgångsrikt skapat en lojal skara återkommande kunder, både inom den privata och offentliga sektorn. Vi är stolta över att vara en mångsidig aktör som betjänar en bred målgrupp, inklusive privatpersoner, företag och föreningar. Våra tjänster omfattar en mångfald av evenemang, från mer formella tillställningar som begravningar, bröllop och dop, till glädjefyllda firanden som födelsedagsfester, företagsevent och företagsluncher. Oavsett om det är en minnesvärd stund med nära och kära eller en professionell samling med affärskollegor, är vår passion för välsmakande och vällagad mat alltid närvarande. Lita på oss för att göra din upplevelse oförglömlig med vårt kulinariska kunnande och hängivenhet till service.

Catering i Stockholm Baran Café i Norrmalm Stockholm Fika i stan mackor smörgås
Catering i Stockholm Baran Café i Norrmalm Stockholm Fika i stan mackor smörgås

Vare sig du representerar ett företag eller är en privatperson, är du välkommen att utforska vårt breda utbud av cateringalternativ. Vi specialiserar oss på att erbjuda smörgåstårtor, festfat, aptitretande snittar, lockande tårtor, klassiska smörgåsar och generösa ostbrickor med enastående kvalitet och smak. Oavsett om du planerar en företagsmöte, en familjefest eller något däremellan, står vi redo att leverera kulinariska mästerverk som kommer att tillfredsställa dina gäster och göra din händelse minnesvärd. Med vår passion för detaljer och smak kombinerat med din vision, skapar vi en matupplevelse som går bortom förväntningarna.

Vi strävar ständigt efter högsta kvalitet och våra ambitioner når högt. Med en hängivenhet till färska råvaror och en strävan efter det allra bästa, skapar vi en symfoni av livliga färger och kontraster i varje rätt vi skapar. Vår flexibilitet är en av våra starka sidor; vi skräddarsyr varje matupplevelse efter våra kunders önskemål. Tillsammans med dig som kund tar vi fram en skräddarsydd lösning som passar perfekt för din unika händelse eller tillställning. Din vision är vår inspiration, och vi är engagerade i att överträffa dina förväntningar varje gång.

Catering i Stockholm Baran Café i Norrmalm Stockholm Fika i stan mackor smörgås

Njut av vår läckerhet, levererad direkt till dig – Vi täcker hela Stockholmsområdet!

Utländska gäster på besök?

Vi förvandlar ditt företags- eller hemmabesök till något extraordinärt. Våra förberedda menyer med svenska delikatesser är skräddarsydda för att göra det enkelt för dig. På så sätt kan du ägna din tid åt dina gäster, medan vi tar hand om maten.

Dags för bröllop?!

Visste du att vi är din fullservicepartner för både bröllop och mat? Tveka inte att kontakta vår bröllopsexpert, Baran. Hon guidar dig genom alla detaljer för att skapa ett minnesvärt bröllop som kommer att vara oförglömligt.

Ont om tid?

Varför inte förlänga mötet till lunch? Våra prisvärda och läckra alternativ gör det enkelt. Beställ en av våra populära bufféer eller välj en uppfriskande kall tallrik.

Vi levererar dagligen hundratals luncher till både företag och privatpersoner.