Catering

Vi har under årens lopp skaffat oss många nöjda återkommande kunder både i privata och offentliga sektorn. Vi vänder oss till privat personer, företag och föreningar. Kan tex. vara begravning, bröllop, dop, födelsedag fest, företagsevent och företagslunch, Ja till alla som känner att dom skulle vilja ha hjälp med god väl lagad mat.

Catering i Stockholm Baran Café i Norrmalm Stockholm Fika i stan mackor smörgås
Catering i Stockholm Baran Café i Norrmalm Stockholm Fika i stan mackor smörgås

Hos oss kan företag eller privatpersoner beställa smörgåstårta, festfat, snittar, tårtor, smörgåsar, ostbricka mm.

Våra ambitioner är höga; färska råvaror, endast det bästa en symfoni av färger och kontraster. Vi anpassar oss helt efter kundens önskemål; Tillsammans hittar vi en lösning.

Catering i Stockholm Baran Café i Norrmalm Stockholm Fika i stan mackor smörgås

Vi leverar er mat i hela Stockholmsområdet.

Utländska gäster på besök?

Vi hjälper dig att göra besöket på erat företag eller hemma hos dig unikt. Vi har redan färdigkomponerade menyer med svenska specialiteter. Allt för att det skall bli så enkelt som möjligt för dig, så att du kan koncentrera dig på dina gäster istället för maten

Dags för bröllop?!

Du vet väl att vi kan hjälpa dig med allt inom bröllop och mat? Kontakta vår bröllopsexpert Baran. Hon hjälper dig med allt du behöver veta angående hur vi tillsammans ska göra just erat bröllop oförglömligt.

Ont om tid?

Varför inte fortsätta mötet över lunchen? Vi har prisvärda och goda alternativ. Beställ våra omtyckta bufféer eller varför inte en fräsch kall tallrik?

Vi levererar flera hundra luncher om dagen till både företag och privatpersoner.