Om oss

Baran Café i Norrmalm Stockholm Fika i stan
Baran Café i Norrmalm Stockholm

Välkommen till T11 Jazzbar Bistro

Vi är stolta över att vara din destination för en unik kombination av live jazzmusik, förstklassiga drycker och en gastromagisk matupplevelse i hjärtat av Stockholm.

Vår Passion

Vår passion för musik, mat och dryck är hjärtat och själen i T11 Jazzbar Bistro. Vi tror på att förena dessa element för att skapa en minnesvärd upplevelse för våra gäster. Med live jazzmusik som ackompanjemang till dina kvällar, förser vi dig med en atmosfär som är lika livlig som den är avslappnad.

Vår Meny

Vår meny är en hyllning till smak och kreativitet. Vi använder endast de finaste råvarorna för att skapa rätter som tar dig på en kulinarisk resa. Från våra signaturcocktails till våra vinparningar och ölutbud, har vi något för alla smaklökar.

Vårt Åtagande

Vi strävar efter att erbjuda en bekväm och välkomnande miljö där du kan koppla av och njuta av god musik och god mat. Vårt team av dedikerade experter arbetar hårt för att säkerställa att din tid hos oss blir oförglömlig.

Kontakta Oss

Har du frågor eller vill du boka ett bord? Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att välkomna dig till T11 Jazzbar Bistro för en kväll fylld med underhållning, smakupplevelser och glädje.

Välkommen till vår värld av musik och kulinariska äventyr på T11 Jazzbar Bistro i Stockholm.


 

Något gott att dricka på T11

Baran Café i Norrmalm Stockholm Fika i stan
Baran Café i Norrmalm Stockholm Fika i stan
Baran Café i Norrmalm Stockholm Fika i stan

Alla våra menyalternativ är utformade för maximal smak och vi ser till att skaffa de bästa ingredienserna vi kan hitta. Våra baristor använder en noggrann process för att tillverka varje dryck med din hälsa i åtanke.

Meny